Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (16.52 sekonda)

URAGAN m. sh.

1. meteor. Erë shumë e fuqishme dhe e shpejtë që lëviz si vorbull ajri dhe që shoqërohet me kohë të keqe e reshje të shumta; stuhi e madhe me erë dhe me shi. Uragan i fortë. Qendra e uraganit. Si uragan i fuqishëm.

2. fig. Lëvizje e fuqishme, që merr përpara çdo gjë, stuhi shoqërore. Uragani i revolucionit.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com