Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.64 sekonda)

TOPJAK m. sh. hist.

Taksë që paguhej për kullotjen e bagëtive në kohën e pushtimit osman dhe regjimeve të kaluara. U kërkonin (u merrnin) topjakun.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com