Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

TANGO f. sh.

Pjesë muzikore e lehtë, me ritëm të ngadalshëm; vallëzimi sipas këtij ritmi, gjatë të cilit çiftet që vallëzojnë, bëjnë një hap në njërën anë dhe dy nga ana tjetër. Tango e lehtë. Vallëzoj (kërcej) një tango.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com