Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.61 sekonda)

SQEPLUGË f. sh. zool.

Lloj rose e egër me pendë të bardha dhe me sqep të madh, të gjerë e si lugë, e cila rron zakonisht nëpër këneta.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com