Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.67 sekonda)

SQEPKRYQ m. sh. tool.

Zog i ngjashëm me trumcakun, me trup të kuqërremë dhe me kapakët e sqepit të kthyer.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com