Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.59 sekonda)

REALIST mb.

1. Që merr parasysh kushtet e vërteta të realitetit dhe që vepron në përputhje me to; që i merr gjërat ashtu siç janë në të vërtetë, që ka ndjenjën e realitetit. Njeri realist. Politikë realiste. Qëndrim realist. Bëhem më realist.

2. art., let. Që mbështetet në parimet krijuese të realizmit; që e pasqyron realitetin me vërtetësi. Vepër realiste. Art realist. Shkrimtar realist. Drejtim realist.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com