Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.59 sekonda)

PSEUDOATDHETAR m. sh.

Ai që e mban veten si atdhetar, por që në të vërtetë është armik i vendit dhe i popullit të vet, ai që hiqet si atdhetar, atdhetar i rremë. «Pseudoatdhetarët e Ballit Kombëtar».

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com