Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.60 sekonda)

PORSADALË mb.

1. Që sapo është shfaqur, që sapo ka mbirë etj.; që ka dalë pak kohë më parë. Dielli i porsadalë. Gruri i porsadalë.

2. Që sapo është bërë nuse, që sapo është martuar (zakonisht për vajzat kur martohen dhe shkojnë në shtëpinë e burrit). Ishte e porsadalë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com