Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.56 sekonda)

PESHK-SHPATË m. sh. zool.

Peshk deti, me trup të ndritshëm, petak e të gjatë deri në katër metra dhe me turi të mprehta si shpatë. Peshku-shpatë çan edhe anijen.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com