Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.73 sekonda)

PARADOKSAL mb. libr.

1. Që bie në kundërshtim me mendimin e përgjithshëm a me përvojën e zakonshme, që ka natyrën e një paradoksi. Ide paradoksale. Arsyetim paradoksal.

2. I papritur dhe jo i zakonshëm, i çuditshëm dhe i pabesueshëm. Ngjarje paradoksale. Rast paradoksal. Duket paradoksale.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com