Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.61 sekonda)

MUSHTOHEM vetv.

1. vet. veta III. Bëhet musht (lëngu i rrushit, i manave etj.).

2. fig. Kaloj në jetë mjaft prova e vështirësi dhe piqem, fitoj përvojë nga jeta; arrij një moshë të pjekur. U mushtua djali.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com