Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.58 sekonda)

MUSHLLINZË f. sh. bot.

Bimë barishtore kacavarëse, me gjethe si trekëndësh, me lule si zile, në ngjyrë të trëndafilit, të bardhë ose të përzier, që del anës arave, buzë rrugëve etj. dhe lulëzon nga maji deri në fund të shtatorit. Lule mushllinze. Ushqeheshin me rrënjë mushllinze.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com