Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (3.51 sekonda)

MUSHKONJË f. sh. zool.

Kandërr e vogël, me trup të hollë, me një palë krahë, me këmbë të gjata dhe me një thumb në turi, që rri zakonisht pranë pellgjeve e në vende moçalore dhe që të pickon, thith gjakun e mund të përhapë sëmundje të ndryshme. Mushkonja e zakonshme. Mushkonja e malaries anofele. Fole mushkonjash. Të grinin mushkonjat. * S'trembet ujku nga mushkonjat fj.u. shih tek UJK,~U.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com