Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.64 sekonda)

MIKROBORGJEZI f.

Shtresa shoqërore e pronarëve të vegjël, e cila zotëron mjete prodhimi dhe rron me të ardhurat që nxjerr nga prona e puna e vet, duke shfrytëzuar pjesërisht edhe punën me mëditje, borgjezia e vogël. Shtresat e mikroborgjezisë. Përfaqësuesit e mikroborgjezisë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com