Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.94 sekonda)

MANIPULOJ kal. libr.

1. Vë në rregull, ndreq me kujdes ose përpunoj diçka zakonisht me dorë sipas kërkesave të caktuara. Manipuloj duhanin (grurin, pambukun, barin, arën). E manipuloj me dorë (me makinë).

2. fig. keq. E vërtit dhe e sjell rrotull dikë siç dua vetë me gjithfarë mashtrimesh e dredhish, e përpunoj dikë për ta bërë të sillet e të veprojë siç dua unë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com