Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.66 sekonda)

MANIAK mb.

1. mjek. Që vuan nga mania.

2. Që ka një zakon të çuditshëm ose një dëshirë të tepruar dhe të vazhdueshme për të bërë diçka, që ka një mani. Njeri maniak.

3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit. Punë maniakësh.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com