Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.57 sekonda)

MANGAN m. kim.

Metal shumë i fortë me ngjyrë të bardhë në të hirtë, që gjendet në natyrë në trajtë oksidi, shkrin në temperaturë të lartë dhe përdoret kryesisht për prodhimin e çelikut e të gizës (simboli Mn). Mangan i shkrirë. Lidhje mangani.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com