Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.53 sekonda)

KROMOZOM m. sh. biol.

Një nga pjesët përbërëse të bërthamës së qelizës, me formë zakonisht të zgjatur, që ngjyroset e duket veçanërisht në kohën e ndarjes së saj dhe që ka rol përcaktues në trashëgimi e në zhvillimin e qenies së gjallë qysh kur ajo lind. Kromozomet iks (ipsilon).

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com