Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.61 sekonda)

KLISHE f. sh. shtypshkr.

1. Pllakë prej metali, druri etj. ku është gdhendur në reliev një figurë a një fotografi për t'u riprodhuar në një botim; figura e riprodhuar në shtyp me këtë mënyrë. Klishe e qartë.

2. fig. keq. Ide, mendim ose shprehje, që është përdorur shpesh dhe përsëritet njësoj.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com