Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.52 sekonda)

KATAKLIZËM m. sh.

1. Përmbytje e madhe dhe e papritur.

2. Shembja e një pjese të dheut.

3. zakon. fet. Fatkeqësi e madhe a kthesë e papritur që sjell përmbysje e shkatërrime në masë; katastrofë. Kataklizëm ekonomik. U bë kataklizëm.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com