Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

KARTËVIZITË f. sh.

Fletë e vogël prej letre të trashë, ku është shtypur adresa, emri dhe mbiemri i një njeriu, që e përdor këtë për urime, për njoftime të thjeshta, për të ftuar dikë etj. Kartëvizitë për urim. I dorëzoi (i dha) kartëvizitën. Mori kartëvizitën.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com