Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.66 sekonda)

KARBOHIDRAT m. kryes. sh. biol., kim.

Bashkime organike të përbëra nga karboni, hidrogjeni e oksigjeni, që gjenden me shumicë në natyrë, sidomos në prodhimet bimore, dhe përbëjnë bazën e gjithë veprimtarisë jetësore të organizmit të njeriut, të kafshës e të bimëve. Grupi (lloji) i karbohidrateve. I pasur me karbohidrate.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com