Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.62 sekonda)

HABITORE f. gjuh.

Mënyra habitore. Përdorimi i habitores.

HABITORE mb. gjuh.

Që shpreh diçka, të cilën e japim si të papritur, si të çuditshme a si gjë që na habit. Fjali habitore. * Mënyra habitore një nga mënyrat e foljes në gjuhën shqipe, e cila shpreh një veprim a një gjendje që kryhet ose ngjet papritur dhe ngjall habi te folësi.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com