Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.83 sekonda)

HABITJE f.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve HABIT, HABITEM. E humbi nga habitja.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com