Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (11.54 sekonda)

HABERMADH mb. bised. keq.

Që mëson lajme të ndryshme andej e këtej dhe i përhap ato, që i çon fjalët lart e poshtë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com