Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.61 sekonda)

GNOSEOLOGJI f. filoz.

Një nga pjesët me të rëndësishme të filozofisë që tregon burimet, format dhe metodat e njohjes, rrugët e arritjes të së vërtetës; teoria e njohjes. Gnoseologjia materialiste.

GNOSEOLOGJIK mb. filoz.

Që lidhet me procesin e njohjes, që ka të bëjë me gnoseologjinë, që i përket gnoseologjisë, i gnoseologjisë. Rrënjët gnoseologjike. Burimet gnoseologjike. Kategori gnoseologjike.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com