Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.52 sekonda)

GLUKOZË f. sh. biokim.

Lëndë e ëmbël, e tretshme në ujë, që gjendet kryesisht në frutat e sidomos te rrushi dhe që është shumë e rëndësishme për organizmin; sheqeri i rrushit. Glukoza e rrushit (e fikut, e portokallit).

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com