Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (1.14 sekonda)

GJENETIKË f.

1. Degë e biologjisë, që studion zhvillimin e organizmave nga pikëpamja e trashëgimisë së tipareve dhe e ndryshimit të tyre. Gjenetika e përgjithshme. Gjenetika e bimëve (e kafshëve). Studime në fushën e gjenetikës.

2. Lëndë mësimore, që jep njohuritë e nevojshme të kësaj shkence në shkollë; bised. teksti që përmban këto njohuri.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com