Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.54 sekonda)

GJENEALOGJIK mb.

Që ka të bëjë me gjenealogjinë, i gjenealogjisë; që paraqet gjenealogjinë. Druri gjenealogjik figurë që ka pamjen e një druri, trungu dhe degët e të cilit tregojnë lidhjet e birërisë së një familjeje ose lidhjet e pjesëve të diçkaje me burimin e tyre gjatë zhvillimit. Klasifikimi gjenealogjik i gjuhëve. Libri gjenealogjik.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com