Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

GJELLËTARI f.

Mjeshtëria e përgatitjes së gjellëve dhe të gatesave të tjera, arti i kuzhinës. Të fshehtat e gjellëtarisë. Termat e gjellëtarisë. E njeh mirë gjellëtarinë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com