Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.71 sekonda)

FISHKJE f. sh.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve FISHK, FISHKEM. Fishkja e gjetheve (e luleve, e bimëve). Fishkja e ndjenjave. Shenja fishkjeje.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com