Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.72 sekonda)

FISHKËLLOR mb. gjuh.

1. Që përftohet nga kalimi i ajrit me fishkëllimë të lehtë nëpër një hapësirë të ngushtë midis dhëmbëve dhe gjuhës (për tingujt s, z etj.) Tingull fishkëllor. Bashkëtingëllore fishkëllore.

2. si em. ~E, ~JA f. sh. ~E, ~ET. Tingull fishkëllor.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com