Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.70 sekonda)

FATI f. sh. mit.

Secila nga tri figurat e përrallave popullore, që përfytyroheshin si gra, të cilat gjoja vinin te djepi i fëmijës natën e tretë të lindjes dhe paracaktonin fatin a të ardhmen e tij. Tri fatitë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com