Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.58 sekonda)

ELEKTROTEKNIKË f.

Degë e teknikës që merret me prodhimin dhe me shfrytëzimin e energjisë elektrike për qëllime të ndryshme.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com