Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.60 sekonda)

DIFERENCË f. sh. libr.

1. Ndryshim; dallim. Diferencë e madhe (e vogël). Zvogëlohet (rritet) diferenca.

2. edhe mat. Mbetje; ndryshim. Diferenca e dy numrave (e dy madhësive). Diferencat e arkës. fin. deficitet dhe suficitet. Udhëheq me dy pikë diferencë. sport.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com