Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.66 sekonda)

DHËMBËZORE f. sh gjeod.

Dërrasë e dhëmbëzuar me ndarje e nënndarje, e cila përdoret për të bërë matje dhe për të krahasuar nivelin e dy pikave në punët gjeodezike.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com