Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.57 sekonda)

ÇIKLIST m. sh.

1. sport. Ai që është stërvitur e aftësuar për ecjen e shpejtë me biçikletë dhe që merr pjesë në garat sportive me biçikletë. Çiklistët e klubit sportiv. Garat e çiklistëve. Grup çiklistësh. Stërvitja e çiklistëve. Biçikletë çiklistësh.

2. vjet. Ai që merrej me ndreqjen e biçikletave, biçikletar.

ÇIKLISTIK mb. sport.

Që ka të bëjë me çiklizmin ose me çiklistët; që lidhet me çiklizmin, i çiklizmit. Garë çiklistike. Rrethi çiklistik.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com