Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.60 sekonda)

ÇAJTORE f. sh.

Lokal ku njerëzit pinë çaj dhe hanë diçka (kryesisht në vendet e Lindjes). Hynë në një çajtore.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com