Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.75 sekonda)

ÇAFKËBARDHË f. sh. zool.

Shpend uji me sqep e me qafë pak me të shkurtër se të çafkës dhe me pendë të bardha.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com