Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.57 sekonda)

BUKËLEPE f. sh. bot.

Bimë barishtore, që rritet në fusha bregdetare, lulëzon gjatë dimrit dhe mund të përdoret për ushqim.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com