Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.73 sekonda)

BUKAS ndajf.

Luaj bukas: luaj duke i ndarë letrat të përmbysura në aq grupe sa lojtarë marrin pjesë dhe fiton ai që ka letrën me vleftë më të madhe.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com