Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.68 sekonda)

BISHTAQEN m. bot.

Bimë barishtore njëvjeçare, me gjethe të pakta dhe me kërcell të shkurtër, me lule vezake, që rritet në livadhet malore. Bishtaqen kreshtak. Bishtaqen me gjemba.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com