Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

BISHTAKUQ m. sh.

1. zool. shih BISHTKUQ,~I.

2. zool. Peshk i familjes së krapit, me pendë në ngjyrë të kuqe.

3. Fik i kuq në trajtë të patëllxhanit dhe me bisht të gjatë, patëllxhanës.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com