Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 2 fjalë: (0.87 sekonda)

BALLËGJERË m. sh. zool.

Peshk i ujërave të ëmbla, me kokë të madhe e të gjerë dhe me trup të trashë.

BALLËGJERË mb.

1. Që e ka ballin të gjerë. Burrë ballëgjerë. Peshk ballëgjerë.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com