Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.67 sekonda)

BALLËBRESHTËZ f. sh. bot.

Bimë barishtore shumëvjeçare, e ngjashme me grashinën, me gjethe të vogla e të renditura dy e nga dy në bisqe, me lule të bardha e në tufë si të akacies, që rritet në ara e livadhe dhe që është ushqim i mirë për kafshët.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com