Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.64 sekonda)

AUTOINSPEKTORAT m.

Organ shtetëror që kontrollon zbatimin e rregullave të qarkullimit nga shoferët dhe gjendjen e automjeteve. Autoinspektorati shtetëror. Dega e autoinspektoratit. Organet e autoinspektoratit. Kontrollor i autoinspektoratit.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com