Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

AUTODROM m. sh.

Fushë me piste e me pajisje të posaçme për provat e automobilave ose për stërvitjet dhe garat sportive me automobila. Gara në autodrom. Eci (dal) në autodrom.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com