Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.63 sekonda)

AUTODIDAKT mb. libr.

1. Që mëson shkrim e këndim dhe shkollohet vetë, pa mësues; që bëhet specialist në një fushë të caktuar duke mësuar vetë, pa ndjekur shkollë të rregullt. Njeri autodidakt. Filozof autodidakt. Në mënyrë autodidakte.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com