Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.55 sekonda)

AUTOBLINDË f. sh. usht.

Automjet luftarak i blinduar dhe i pajisur me armë, i cili shërben për mbrojtje, për zbulim e për ndërlidhje. Kulla e autoblindës. Qëlloi një autoblindë. Patrullon me autoblindë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com