Fjalor Shqip-Shqip

U gjetën 1 fjalë: (0.59 sekonda)

AUTOAMBULANCË f. sh.

Automjet i pajisur për ndihmën e shpejtë mjekësore dhe për të mbartur të sëmurët. Autoambulanca e spitalit (e poliklinikës). Autoambulanca e ndihmës së shpejtë. Shoferi i autoambulancës. Shkoj (marr) me autoambulancë.

Të kërkuara së fundmi

Copyright © Andi Hamolli.
All Rights Reserved.

www.000webhost.com